Κεντρική Ασίστ Περαστικός Κάρτα απεριορίστων

Κάρτα απεριορίστων

karta aperioriston

karta-aperioriston

Χαμός γίνεται με τη wild card, οπότε δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ κι εγώ. Βεβαίως, δεν θα αναφερθώ στη συγκεκριμένη wild card, της FIBA, αλλά τις εγχώριες κάρτες! Πώς είπατε; Δεν υπάρχουν; Κούνια που σας κούναγε. Ύπνο βαθύ κοιμόσαστε, αν νομίζετε πως μόνο η διεθνής ομοσπονδία δίνει κάρτες. Κυκλοφορούν και “μαϊμού“.

Όπως σας τα λέω κι ας είμαι περαστικός. Εγώ ξέρω τουλάχιστον δύο ομάδες που έχουν… κάρτα. Η μία, μάλιστα, ανεβαίνει τρένο τις κατηγορίες και μοιάζει να έχει κάρτα απεριορίστων. Κατά σύμπτωση όσοι παίζουν απέναντί της φωνάζουν για τη διαιτησία. Είπαμε: Σύμπτωση.

Άμα έχεις τους σωστούς ανθρώπους κοντά σου, αν αυτοί οι άνθρωποι μιλούν με τους σωστούς ανθρώπους κι αυτοί οι σωστοί άνθρωποι κάνουν τις σωστές συστάσεις, ακόμα κι οι παραδοσιακά “απέναντι” βρίσκονται αίφνης μέσα στο κόλπο και αλλάζουν στάση ζωής. Από εκεί που έλεγαν ότι η χειρότερη φάρα στον πλανήτη είναι οι διαιτητές (υπερβολικοί ήταν), τώρα έχουν λατρέψει το “γκρίζο“.

Δεν τα πιστεύετε; Καλά να πάθετε. Να πηγαίνετε να βλέπετε τις βάρκες να κουνιούνται, τη στιγμή που οι “εκλεκτοί” θα πανηγυρίζουν τη μία νίκη μετά την άλλη.

Υπάρχει κι άλλη ομάδα. Με μεγάλη προσφορά. Όχι στον αθλητισμό, αλλά σε πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως τρομοκρατική οργάνωση και συμμορία. Αυτοί αν έπαιζαν σε ριάλιτι θα είχαν μόνιμη ασυλία. Έχουν, δηλαδή. Να ‘ναι καλά οι φίλοι τους…

Σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις. Εκτός και αν υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις από την κάρτα του εξωτερικού (τη VISA βρε παιδί μου), οπότε μαζί με τις αποκαλύψεις θα αρχίσουν και τα όργανα. Και τότε να δω αυτούς που σήμερα το παίζουν “χαλαροί“, τί θα κάνουν…

Αυτά για αρχή. Η συνέχεια θα είναι πιο αποκαλυπτική. Τώρα, ως γνήσιος Περαστικός, έκανα απλά ένα πέρασμα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …