Κεντρική Basket League Άρης “Κάναμε βήμα πίσω”

“Κάναμε βήμα πίσω”

minic aris

minic-aris-alexandreio
Ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και ηττήθηκε στην παράταση από τον Απόλλων Πάτρας σε μια πολύ κλειστή αναμέτρηση. Ο Μίλαν Μίνιτς τόνισε πως η ήττα αυτή αποτέλεσε πισωγύρισμα, στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του ενώ δήλωσε πως οι ήττες πιστώνονται, σωστά, στους προπονητές:

“Και για τις δύο ομάδες ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Με τον Πανιώνιο πετύχαμε μία σημαντική νίκη, αλλά τώρα κάναμε ένα βήμα πίσω. Παίζαμε καλά στην επίθεση στο πρώτο μέρος, όχι όμως το ίδιο στην άμυνα. Το αντίστροφο έγινε στο δεύτερο μέρος. Στο τέλος πηγαίναμε πόντο-πόντο και είκοσι λάθη σε τέτοιο παιχνίδι, είναι πολλά.

Δεν δείξαμε υπομονή στην επίθεση. Είχαμε χρόνο σε πολλές επιθέσεις για να βρούμε ανοικτό σουτ. Με αυτά τα λάθη και τόσα χαμένα ριμπάουντ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από τον κόσμο. Αν κερδίσουμε, η επιτυχία πιστώνεται στους παίκτες. Η αποτυχία σε μένα και έτσι είναι”.

Εκ των παικτών, ο Ευθύμης Τσακαλέρης, πρόσθεσε:  “Να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες και σε προπονητές γιατί έδωσαν το 120%. Είμαστε η ίδια ομάδα που νικήσαμε τον Πανιώνιο. Η ίδια ομάδα έχασε σήμερα από τον Απόλλωνα. Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάη.

Ο Απόλλων κέρδισε δίκαια. Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα 12 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο αντίπαλος. Και τα 12 έγιναν καλάθι αλλά και τα 20 λάθη που κάναμε. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας με τους προπονητές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…