Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δύσκολο παιχνίδι”

“Δύσκολο παιχνίδι”

banchi

banchi

Σκληρό αντίπαλο χαρακτήρισε την Μάλαγα ο προπονητής του Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι, αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Ιταλία για την 7η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του, ώστε να αποδείξει ότι όλα τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στα προηγούμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας δεν είναι τυχαία.

Σχετικά με την ομάδα της Ανδαλουσίας πρόσθεσε: “Η Μάλαγα έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς και έχουν κάνει κάποιες πολύ σημαντικές νίκες, όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία πολύ αθλητική και επιθετική ομάδα. Θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό και να αντιμετωπίσουν την επίθεσή μας με σκληρή άμυνα”.

Κλείνοντας, ο Μπιάνκι έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο: “Ελπίζουμε να υπάρξει sold out και ο κόσμος να μας δώσει την ώθηση ώστε να φτάσουμε σε μία ακόμα σημαντική νίκη”.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ιταλικής ομάδας, Κιθ Λάνγκφορντ ανάφερε: “Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κυρίως γιατί έχουμε και οι δύο ομάδες το ίδιο ρεκόρ, 3-3, και από την πλευρά μας πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Είμαστε στη μέση της βαθμολογίας και η τέταρτη νίκη μας μπορεί να είναι καθοριστική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…