Κεντρική Ασίστ Shadow Αρχισκόρερ… για τον δήμο!

Αρχισκόρερ… για τον δήμο!

charis papageorgiou

 charis-papageorgiou

Πάγια αρχή μας να προβάλλουμε όποια υποψηφιότητα (εν όψει Εκλογών) προέρχεται από το μπάσκετ. Εν προκειμένω, ο δις πρώτος σκόρερ του ελληνικού Πρωταθλήματος, Χάρης Παπαγεωργίου, ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης με τη “σημαία” των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. για τη στήριξη του  πρώην διεθνούς αρχισκόρερ του Άρη (Αναγέννησης, Φαίακα και Ηλυσιακού):

“Η Θεσσαλονίκη των Μεγάλων Προσδοκιών είναι η δική μας απόφαση. Η παρένθεση Μπουτάρη, κλείνει, κληρονομώντας θλίψη και οπισθοδρόμηση. Η Μεγάλη Συμμαχία Πολιτών που σχηματίζεται, για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα σε μια Πόλη, Πρωταγωνίστρια, σε μια Πόλη, Σύμβολο για όλη την Ελλάδα, δυναμώνει καθημερινά. Μέσα από αυτή την κοινωνία, αναδείχθηκε, η υποψηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου.

Η πολυδιάστατη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση, οτι μπορεί, να στηρίξει και να υλοποιήσει τις προσδοκίες μας. Η Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφαση της, προτείνει την στήριξη, από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της υποψηφιότητας για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης, του Χάρη Παπαγεωργίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…