Κεντρική NBA NCAA All Classic… Γόντικας

All Classic… Γόντικας

gontikas nyu all star

gontikas-nyu-all-star

Η περσινή χρονιά μπορεί να είχε… πιλοτικό χαρακτήρα για τον Κωστή Γόντικα, αλλά φέτος ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού δείχνει… τα δόντια του. Ο δευτεροετής “ψηλός” του NYU εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα του NCAA Division III ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη των απαιτήσεων που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σε πολλές περιπτώσεις ηγείται των προσπαθειών των “Violets” τη φετινή αγωνιστική περίοδο! Χθες (04/01), έβαλε ξανά φαρδιά πλατιά την “υπογραφή” του σε νίκη του NYU, αυτή τη φορά επί του Kenyon με 60-44.

Σκοράροντας εννέα πόντους και μαζεύοντας πέντε ριμπάουντ, διατήρησε, άλλωστε, τους μέσους όρους του σε υψηλά επίπεδα δείχνοντας πως το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να αποτελέσει την… κολόνα της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Επειδή, όμως, το καλοκαίρι αργεί, ο Κωστής Γόντικας άρχισε να… συλλέγει ατομικές διακρίσεις δίνοντας το κατάλληλο ορεκτικό εν όψει του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ο θηριώδης φόργουορντ/σέντερ επελέγη στην All-Classic Team της περιφέρειάς του NYU.

Δείγμα, αν μη τι άλλο, του ταλέντου του και του impact που έχει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, όπως επίσης και στο εντυπωσιακό φετινό ξεκίνημα (9-1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…