Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Όλα… καλοδεχούμενα”

“Όλα… καλοδεχούμενα”

prodromou

prodromou-xeria

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής φετινής πορείας του Αρκαδικού στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας είναι ο Γιάννης Προδρόμου. Ο γκαρντ των “μπλε” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το “διπλό” επί της Αγίας Παρασκευής, τα… κατορθώματα του Αρκαδικού, αλλά και το μπασκετικό μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Γιάννη, στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, ουσιαστικά ελέγξατε από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκατε ακόμη καλύτεροι. Που οφείλεται αυτή η αλλαγή και σε ποια σημεία θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;
“Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να πάρουμε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη μας. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και έτσι ανέβηκε η διαφορά και φθάσαμε στη νίκη”.

– Ο Αρκαδικός εφέτος χτίστηκε για άνοδο;
“Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερη άμυνα μπορούμε κι από κει και πέρα, ότι θετικό έρθει, είναι καλοδεχούμενο”.

– Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη απέναντι στο Ψυχικό. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε;
“Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Ερμής έχει αλλάξει πολύ, έχει σφίξει την άμυνά του και έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά την Αγία Παρασκευή, ενώ παραλίγο να νικήσει και το Ψυχικό. Η αλλαγή προπονητή, επέδρασε θετικά. Ο Ερμής είναι σκληρή και δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να σταθούμε στην άμυνά μας και να ελέγξουμε α ριμπάουντ, αν θέλουμε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

– Πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου στο μπάσκετ; Πιστεύεις ότι το καλοκαίρι, θα κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;
“Θέλω να έχω πάνω απ’ όλα υγεία, να είμαι γερός, δυνατός και καθημερινά, μέσα από τις προπονήσεις, να προσπαθώ να βελτιώνομαι όπου υστερώ. Από τη στιγμή που γίνεται αυτή η προσπάθεια, ότι κι αν έρθει, είναι καλοδεχούμενο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…