Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χωρίς Βουγιόσεβιτς στο Ισραήλ

Χωρίς Βουγιόσεβιτς στο Ισραήλ

dusko vujosevic

dusko-vujosevic

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μπορεί να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας (νεφρά) που τον ταλαιπωρούσε και που τον οδήγησε στο χειρουργείο, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός της Παρτιζάν δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (23/1) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο Σέρβος προπονητής ενημέρωσε στη συνέντευξη τύπου ότι δεν θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ καθώς βρίσκεται ακόμα σε θεραπεία.

“Είμαι ακόμα σε θεραπεία και δεν θα ταξιδέψω με την αποστολή. Δεν είναι ότι δεν είμαι καλά, αλλά μέχρι η κατάσταση να σταθεροποιηθεί πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, προκειμένου να δώσω μία ευκαιρία στα νεφρά μου να επιβιώσουν”, τόνισε αρχικά ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, για να συνεχίσει:

“Η ομάδα θα ταξιδέψει πλήρης και ο κόουτς Γκάσιτς είναι ικανός να καθοδηγήσει και πάλι την ομάδα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες μας να παίξουν καλά, να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να μην είναι εγωιστές στην επίθεση.

Η Μακάμπι έχει πιο δυνατή ομάδα, παίζει στην έδρα της και η νεανική μας ομάδα πρέπει να δώσει το μάξιμουμ. Είναι απίθανο να νικήσουμε εκεί, αλλά δεν πάμε για να χάσουμε αλλά για να παλέψουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…