Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χαρούμενοι για τη νίκη”

“Χαρούμενοι για τη νίκη”

xavi pascual

xavi-pascual

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε που δίνει σαφές προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα για πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στα τελευταία λεπτά του αγώνα και γι’ αυτό έφτασε στη σπουδαία επικράτηση.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Ήταν ένα πολύ κλειστό και σκληρό παιχνίδι. Ήταν μικρή η διαφορά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και οι δύο ομάδες πραγματικά προσπάθησαν πολύ σκληρά. Στο τέλος του αγώνα, καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας. Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που κρατήσαμε τον Ματσιέι Λάμπε στον πάγκο, ήταν η απόφασή μας για να χρησιμοποιήσουμε άλλους παίκτες στο ροτέισον”.

Από την μεριά του ο Μπόστιαν Νάχμπαρ υπογράμμισε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ξέραμε ότι έπρεπε να παλέψουμε σκληρά και να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα. Και πραγματικά το κάναμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…