Κεντρική Ασίστ Περαστικός Το ‘ριξε στο ποτό

Το ‘ριξε στο ποτό

drunk girl

drunk-girl

Η γαστρεντερίτιδα είναι μια από τις πιο… μοντέρνες ιώσεις, αφού τις τελευταίες ημέρες (ου μην και μήνα) πολύς κόσμος έχει προσβληθεί κι έχει ταλαιπωρηθεί. Ειδικά αυτοί που έχουν παιδιά, έχουν… γονατίσει, καθώς το… μικρόβιο μεταφέρεται και κολλάει.

Δεν πρόκειται να κάνω ανάλυση, ούτε να χρησιμοποιήσω ιατρικούς όρους, τους οποίους άλλωστε δεν γνωρίζω, καθώς από την ιατρική δεν ήμουν καν… Περαστικός. Έμαθα, όμως, ότι ενίοτε ότι η γαστρεντερίτιδα βολεύει για να καλυφτεί άλλο πρόβλημα, που δεν πρέπει να γνωστοποιηθεί.

Για παράδειγμα, παίκτης ελληνικής ομάδας είχε επικαλεστεί γαστρεντερίτιδα (ή κάτι παρεμφερές), ενώ στην πραγματικότητα υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου, προκειμένου να “καθαρίσει” από τα πολλά ποτά, τα οποία τον έβγαλαν από το παρκέ και τον έστειλαν στα… πατώματα.

Ο εν λόγω παίκτης θα μπορούσε να κάνει πράγματα και θαύματα αν πρόσεχε περισσότερο τον εαυτό του, αν δεν έβαζε παραπάνω κιλά, αν ακολουθούσε τις εντολές του γυμναστή της ομάδας. Ποτό και προπονητική ένταση δεν ταιριάζουν, τα κιλά δημιουργούν προβλήματα στις αρθρώσεις, στη μέση, στα γόνατα, στους αστραγάλους.

Αν συνεχίσει έτσι ο ήρωας της ιστορίας μας θα πνίξει το ταλέντο του στο ποτό. Κι από μεγάλος πρωταγωνιστής και ηγέτης που μπορεί να γίνει, θα μετατραπεί σε… Περαστικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …