Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Συνεχής βελτίωση”

“Συνεχής βελτίωση”

blatt maccabi1

blatt-maccabi1

Μπορεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ να πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας και να παρέμεινε αήττητη στο Top 16 της Ευρωλίγκα, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του υποστηρίζοντας πως ακόμα είναι νωρίς και πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώνεται συνέχεια.

“Το ΤΟΡ 16 είναι σκληρό και γεμάτο προκλήσεις. Κάθε νίκη για να την πάρεις πρέπει να το κάνεις έπειτα από μεγάλη προσπάθεια από κάθε παίκτη. Η ομάδα μας έχει δείξει τον τελευταίο καιρό αποφασιστικότητα κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι για να κερδίσεις παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο.

Είναι καλό ότι έχουμε κερδίσει τρία παιχνίδια στο ΤΟΡ 16, όμως επαναλαμβάνω ότι αυτή η φάση είναι μακριά και μας περιμένουν πολλά δύσκολα ματς. Για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε ό,τι έχουμε.

Ο Ράις και ο Οχαγιόν ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Έτρεξαν την ομάδα πραγματικά καλά μαζί. Ο Χίκμαν έπαιξε με καρδιά όπως ο Σχορτσανίτης την προηγούμενη εβδομάδα”, ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού των Ισραηλινών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…