Στις ΗΠΑ ο Λο!

law injury kypello

law-injury-kypello
Για τις ΗΠΑ αναχωρεί αύριο (14/1) το πρωί ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Έισι Λο, για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και να αποφασίσει το είδος της χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί στο τραυματισμένο του γόνατο.

Όπως γράψαμε την Παρασκευή (10/1), η διάγνωση του γιατρού του παίκτη διαφέρει με αυτή του ιατρικού τιμ των πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς υποστηρίζει πως θα πρέπει να γίνει ολική επέμβαση καθαρισμού μηνίσκου και χόνδρου και θεραπεία με βλαστοκύταρρα, κάτι που σημαίνει ότι ο Λο θα είναι σε θέση να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Αυτή, λογικά, θα είναι και η απόφαση του Αμερικανού, που προτιμά να τελειώνει μία και καλή με το τραύμα του και όχι να κάνει μία απλή αρθροσκόπηση, που όπως υποστηρίζει ο γιατρός του δεν θα λύσει ολοκληρωτικά το πρόβλημα και ενδέχεται να έχει εκ νέου ενοχλήσεις.

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, περιμένουν την απόφαση του Λο για να δουν τι μέλει γενέσθαι και το αν υπάρχει περίπτωση –πράγμα δύσκολο– να τον υπολογίζουν για αυτή τη περίοδο. Ο 29χρονος γκαρντ, έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το τι θα γίνει τη νέα σεζόν, αφού αν η απόφαση είναι οριστικά για ολική επέμβαση, προέχει η υγεία του παίκτη και σε τι κατάσταση θα είναι σε 6 έως 9 μήνες που απαιτούνται για την πλήρη αποθεραπεία του.

Με αυτό το δεδομένο και όπως σας ενημερώσαμε στο ρεπορτάζ της Παρασκευής, ο Λο ενδέχεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς Οκτώβριο-Νοέμβριο, κάτι που –λογικά– σημαίνει και το τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Μάρντι Κόλινς, για να καλύψουν το κενό στην περιφερειακή γραμμή, όμως σε περίπτωση που ο Αμερικανός δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες ή καλύτερα στα καθήκοντα ενός παίκτη που αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 1-2, θα ψάξουν, εκτός απροόπτου, για αντικαταστάτη του, ενόψει του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…