Σε γνώριμα λημέρια

daniil stavros

daniil-stavros

Η συσπείρωση που υπάρχει στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πάτρας τα τελευταία χρόνια είναι αυτή που… ευθύνεται εν πολλοίς για το γεγονός πως οι “μελανόλευκοι” επέστρεψαν στα “μεγάλα σαλόνια” της Basket League ΟΠΑΠ. Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, άλλωστε, είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των Πατρινών, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Εντός παρκέ ο Νίκος Βετούλας προσπαθεί να αναμορφώσει την εικόνα της ομάδας του με σκοπό την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, κι εκτός αυτού θα έχει ακόμα έναν “παλιόφιλο” στο πλευρό του.

Ο λόγος για τον Σταύρο Δανιήλ, ο οποίος ανέλαβε προχθές χρέη τιμ μάνατζερ στον Απόλλωνα Πάτρας (μετά την… προαγωγή του Γιάννη Μολφέτα στη θέση του γενικού αρχηγού) θέλοντας να ενισχύσει κι αυτός με τη σειρά του τον αχαϊκό σύλλογο, στον οποίο πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του (ως παίκτης).

Ο πρώην “μελανόλευκος”, μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του στο νέο πόστο που θα έχει στους Πατρινούς στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του Νίκου Βετούλα.

Έτσι, ξεκίνησε τη νέα καριέρα του (εκτός παρκέ) υπό τη σκέπη του Απόλλωνα Πάτρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα εγκαταλείψει πρόωρα την καριέρα του αθλητή. Κι αυτό γιατί θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, ο οποίος παλεύει να προβιβαστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…