Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πέρα από τα όρια…”

“Πέρα από τα όρια…”

aggelopouloi giannakopoulos

aggelopouloi-giannakopoulos

Η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αθλητικό Εισαγγελέα και τους αδερφούς Αγγελόπουλους δεν άρεσε ιδιαίτερα στον “ισχυρό άνδρα” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς ουδέποτε ενημερώθηκε πως οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έδιναν το “παρών” στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος των “πρασίνων” -μέσω γραπτής του δήλωσης- αναφέρθηκε στη συνάντηση, ενώ τόνισε πως το ντέρμπι “αιωνίων” της προσεχούς Δευτέρας (20/01, 19:30) θα πραγματοποιηθεί κάτω από κόσμια πλαίσια.

Αναλυτικά:

“Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω “παρών”. Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…