Κεντρική Basket League Αγώνες Κολοσσός – ΠΑΟΚ 62-49

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 62-49

kolossos priftis

kolossos-priftis

Αν υπήρχαν περισσότερες ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, ο Κολοσσός μπορεί να εξασφάλιζε με μεγαλύτερη άνεση την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς μετά τον Άρη στο Αλεξάνδρειο έριξε και τον ΠΑΟΚ στο καναβάτσο, αυτή τη φορά στο “Βενετόκλειο” (62-49).

Το θέαμα δεν ήταν σπουδαίο. Από τη μια πλευρά το “πρέπει” για τους γηπεδούχους ήταν συνώνυμο του άγχους. Από την άλλη η απουσία του Τσόχλα περιόρισε τις περιφερειακές λύσεις του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος υποχρεώθηκε να δώσει ρόλο πλέι μέικερ στον Πέιν!

Οι Ροδίτες πέτυχαν όλους τους πόντους στην πρώτη περίοδο από το “ζωγραφιστό” (!), την ίδια στιγμή που το σκοράρισμα έξω από τη γραμμή των 6μ75 ήταν άγνωστη λέξη. Αυτό ήταν το κυρίαρχο στοιχείο ως το τέλος της αναμέτρησης, καθώς το τρίποντο ήταν απαγορευμένη ζώνη και για τους δύο. Η στατιστική (4/19 τρίποντα για τον Κολοσσό, 2/19 για τον ΠΑΟΚ) αυτή τη φορά λέει την αλήθεια.

Ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν ο κορυφαίος της συνάντησης, αφού πέρα από τον περιορισμό του Κούπερ είχε σημαντική συνεισφορά και στην επίθεση, ενώ ο Όσμπι κυριάρχησε στον… αέρα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρατήσει τη διαφορά που είχε πάρει στο “Παλατάκι“, αλλά ούτε αυτό ήταν εφικτό, για μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του “δικεφάλου”.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 29-30, 48-38, 62-49.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Πρίφτης): Παπαντωνίου 15 (2 τρίπ., 7 ασ.), Τσαρ, Γεωργαλής 4, Κόμματος, Σμιθ 2, Στεφανίδης 7 (1), Σίμσον 8, Τσάμης 6 (1), Όσμπι 14 (8 ριμπ.), Νάτζφεϊ 6.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 11 (7 ριμπ.), Κούπερ 4 (7 ριμπ., 8 ασ.), Χαραλαμπίδης 2, Τσαϊρέλης 11, Δέδας 10 (2), Μαργαρίτης 3, Μπόγρης 8, Κασελάκης, Λιάπης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • vlado giankovic karditsa paok jpg

    Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

    Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …
  • 6163928 scaled

    Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

    Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…
  • grant panathinaikos paok jpg

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …