Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης”

“Κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης”

sorotos

sorotos

Η αγάπη για το μπάσκετ και για τον Πειραιά ενώνουν τον Κώστα Σορώτο με τον Εθνικό. Οι δύο πλευρές πρόσφατα προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους κάτι που φέρνει τον έμπειρο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Ο κόουτς Σορώτος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον ΣΕΠΚ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την άνοδο του Εθνικού στη Β’ εθνική, μίλησε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εθνικό: “Υπάρχει κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ μας. Ήταν πολύ σημαντική η κίνηση της διοίκησης να ανανεώσουμε μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς τόσο σε συμβολικό επίπεδο όσο και σε θέματα ουσίας, καθώς δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε απερίσπαστοι σε βάθος χρόνου. Δεν είναι σαν λαιμητόμος πάνω από το κεφάλι μας το αποτέλεσμα κι αυτό εξαιρετικά σημαντικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους κύριους Δέρβο, Καραφαντή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπο μου”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: “Είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να συνεχίσουμε στους ρυθμούς δουλειάς που έχουμε γιατί ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να είμαστε μέσα στους διεκδικητές των προνομιούχων θέσεων αλλά αυτοί είναι πολλοί ακόμα κι ο δρόμος μακρύς”.

Για την βράβευση του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον ΣΕΠΚ: “Όπως είπα και στη βράβευση τουλάχιστον το μισό βραβείο ανήκει στον Πέτρο Αναγνωστόπουλο που είχε την ομάδα για περισσότερο από τη μισή σεζόν. Επίσης το μοιραζόμαστε με τον περσινό συνεργάτη μου, Δημήτρη Αποστολόπουλο που βοήθησε σημαντικά.

Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή, με συγκινητικές στιγμές και έδειξε την ποιότητα και το ήθος του Έλληνα προπονητή. Η ποιότητα των Ελλήνων τεχνικών φάνηκε από το γεγονός ότι είδαμε βραβεύσεις πρωταθλητή Ευρώπης, νταμπλούχου Ελλάδας και πρωταθλητών ξένων χωρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…