Κεντρική Διεθνή Εύκολα η Ουλμ

Εύκολα η Ουλμ

ulm valencia

ulm-valencia

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ουλμ επικράτησε εντός έδρας της Χάγκεν με 105-90 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας και πέτυχε την δέκατη φετινή της νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοπορία στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν… στροφές και έφτασαν στην “κατοστάρα”. Η Ουλμ κατόρθωσε να βρει ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 28-20 αύξησε την διαφορά στους 13 πόντους (79-66) για να “καπαρώσει” στην συνέχεια εύκολα το ροζ φύλλο.

Έξι παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές που είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Ουίλ Κλάιμπουρν (18 πόντοι). Στον αντίποδα από τους ηττημένους που έπεσαν στο 7-9 ξεχώρισε ο Λάρι Γκόρντον με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Σπουδαίο διπλό για Βόννη

Η Βόννη “απέδρασε” με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Μίτελντοϊτσερ με 69-66 και ανέβηκε στο 11-5. Όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα σε μία αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε “θρίλερ”. Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης των φιλοξενούμενων την ώρα που από τους γηπεδούχους που υπέστησαν την ένατη φετινή τους ήττα δεν έφτανε ο Άντζελο Καλοϊάρο (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Με ανατροπή η Μπραουνσβάιγκ

Η Μπραουνσβάιγκ πέτυχε την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα αφού έριξε στο… καναβάτσο εντός έδρας την Βούρζμπουργκ με 65-58. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 25-12 γύρισαν από το -6 (46-40) της τρίτης περιόδου. Ο Ιμάνουελ Μακελρόι ήταν η “αιχμή του δόρατος” για τους νικητές με 19 πόντους. Στην αντίπερα ο Γκρέγκορι Τζέισον Μπόουν ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ράστα η οποία σημείωσε την τέταρτη φετινή της νίκη εντός έδρας επί της Μπρεμερχάβεν με 89-70. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν εύκολα το ροζ φύλλο με τον Κάιλ Μπράντον Μπόουμαν (22 πόντοι) να είναι “όλα τα λεφτά”. Τέλος μεγάλο διπλό πέτυχε η Λούντβιγκσμπουργκ επί της Άρτλαντ με 82-76 και ανέβηκε στο 8-8. Αντίθετα ήταν η έκτη ήττα για τους γηπεδούχους. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε φοβερή μέρα τον Κίτον Γκραντ (25 πόντοι). Από την άλλη πλευρά δεν ήταν αρκετοί οι 18 πόντοι του Άντονι Κινγκ.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Τρίερ – Μπέιροϊτ 79-71 (3/1)
Ουλμ – Χάγκεν 105-90
Μπραουνσβάιγκ – Βούρζμπουργκ 65-58
Μίτελντοϊτσερ – Βόννη 66-69
Άρτλαντ – Λούντβιγκσμπουργκ 76-82
Ράστα – Μπρεμερχάβεν 89-70
Τούμπιγκεν – Άλμπα Βερολίνου (5/1)
Μπάμπεργκ – Φρανκφούρτη (5/1)
Όλντενμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (6/1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…