Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Επικερδές” φιλικό

“Επικερδές” φιλικό

Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

Mpogris-Charalabidis-proponisi-PAOK

Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπονητές να βγάζουν αρκετά συμπεράσματα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες οι οποίοι δεν “μέτραγαν” πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα, θέλοντας να δει την αγωνιστική τους κατάσταση.

Οι Βούλγαροι είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ένα ξέσπασμα των “ασπρόμαυρων” έφερε την ισοπαλία. Ο Μαρκ Πέιν –εκτός των Τσόχλα, Κούπερ– δεν πήρε μέρος στο προπονητικό φιλικό με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στο ισχίο. Αύριο θα εξεταστεί ο Αμερικανός από τον Κώστα Σαμαρά (γιατρός του “δικεφάλου”), ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του “προβλήματος”.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δυο προπονητές έκαναν δηλώσεις. Ο συνεργάτης και αδερφός του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρης Μαρκόπουλος στάθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε ο “δικέφαλος” λόγω των απουσιών: “Ήταν ουσιαστικά μία πολύ καλή προπόνηση για μας, που την χρειαζόμασταν από την στιγμή μάλιστα που με τις απουσίες που είχαμε, ουσιαστικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε μία σωστή προπόνηση. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και στα νέα παιδιά, είδαμε σε τι κατάσταση είναι και πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με προπόνηση και προσήλωση στο επόμενο παιχνίδι”.

Από την μεριά του ο “δικός μας” τεχνικός της Λουκόιλ Δημήτρης Γαλάνης, σχολίασε: “Είναι πολύ ευχάριστο που ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και παίξαμε και με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Άρη, με φίλους και γνωστούς και σε οικείο περιβάλλον. Όπως και ο ΠΑΟΚ, δεν συνεχίζουμε στο Eurocup και αφοσιωνόμαστε πλέον στις υποχρεώσεις μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Κάναμε μία υπέρβαση στο Eurocup, πετύχαμε σπουδαίες νίκες και με την Hapoel και με την Carsiyaka αλλά και με την Ploiesti, αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε.

Ήταν μία σημαντική εμπειρία πάντως για μας, όπως και αυτά τα δύο φιλικά στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία τον ΠΑΟΚ και τον Άρη για τα δύο φιλικά παιχνίδια και την φιλοξενία, όπως και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την βοήθειά του στο διάστημα που ήμασταν στη Θεσσαλονίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • pedoulakis samantoura

    Έκοψαν την πίτα

    Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποίησε…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …