Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεύτερη σκέψη το Ελληνικό”

“Δεύτερη σκέψη το Ελληνικό”

papaioannou

papaioannou-alexiou

Σε μία αποκάλυψη, που λίγο έως πολύ υπήρχε ως φημολογία, προχώρησε ο Σπύρος Παπαϊωάννου. Συνιστά, όμως, είδηση από την στιγμή, που λέγεται δημόσια από “Ενωσίτη” παράγοντα και δη από μέλος της διοίκησης. Ο γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής και πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε στον Sentra 103.3, ότι εναλλακτική λύση ως έδρα για την ερχόμενη περίοδο στην περίπτωση που δεν προχωρήσει το Γαλάτσι είναι το Ελληνικό.

Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε για λογαριασμό όλων των Τμημάτων, αλλά πρόδηλο είναι, ότι προηγείται κλειστό γήπεδο με προδιαγραφές για την ομάδα μπάσκετ, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1.

Ο κ. Παπαϊωάννου είπε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Τα ε-ξωτικά”: “Πρώτο μέλημά μας είναι το κλειστό του Γαλατσίου, διότι έχουμε καταντήσει “περιοδεύων θίασος”,  σαν τσιγγάνοι. Βέβαια, το μεγάλο μας όνειρο είναι να κτίσουμε κλειστό γήπεδο για να στεγάσουμε όλα τα Τμήματα. Για το Γαλάτσι μιλάμε κάθε μέρα με τον Κωνσταντίνο (Κοτσάτο), αλλά θέλει πολλά λεφτά για να ξαναγίνει γήπεδο. Είναι ένα …ρημαδιό! Είναι δύσκολο το εγχείρημα. Αν όχι το Γαλάτσι, υπάρχει ως δεύτερη σκέψη το κλειστό του Ελληνικού».

Βεβαίως, οφείλουμε να επισημάνουμε τούτο: 1) Καλές οι όποιες σκέψεις για του… χρόνου, αλλά προέχει για την μπασκετική ΑΕΚ να βρει μόνιμη έδρα για προπονήσεις και αγώνες για φέτος. 2) Το κλειστό του Ελληνικού, ήταν και παραμένει αξιόπιστη λύση, όπως κατά κόρον έχουμε γράψει, για την ΑΕΚ της Α1. Δεν “αγκαλιάστηκε” ποτέ, όμως, από τον κόσμο, όπως απεδείχθη στην “πρώτη” της ΑΕΚ στο γήπεδο αυτό επί διοίκησης Καραμανλή.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…