Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο “Γενναίοι” οι Κριτές

“Γενναίοι” οι Κριτές

gagadin

Με τόσα πολλά που πέφτουν από την εξέδρα και τόσα λίγα που παίρνουν για να κάθονται στο τραπέζι της Γραμματείας, οι Κριτές δεν μπορεί παρά να είναι οι… “Γενναίοι της ημέρας“, οι οποίοι την Παρασκευή το βράδυ πήγαν να συναντήσουν στην Ακτή Πειραιώς τους “Γενναίους της νύχτας“.

Για όσους δεν κατάλαβαν, αναφερόμαστε στον χορό των Κριτών της Αθήνας, ο οποίος ήταν απόλυτα πετυχημένος. Όχι πως μας προξένησε έκπληξη το γεγονός, αφού η Τάνια Μερίκα και οι συνεργάτες της κάθε χρόνο φροντίζουν να κάνουν αξέχαστη αυτή τη βραδιά.

Την παράσταση “Γκγαγκαντίν” παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι Νίκος Ζαβλανός, Σωτήρης Κουλοσούσας, Λάζαρος Βορεάδης (μετά της απαστράπτουσας Δέσποινας), Νίκος Παπαδημητρίου, Κώστας και Σταμάτης Μουζάκης, οι ενεργοί διαιτητές Τάσος Πηλοΐδης, Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος, Νίκος Σώμος, Βασίλης Αφεντουλίδης, Στέφανος Παπαθανασίου, Παναγιώτης Ντάβαρης, αλλά και η πανέμορφη Μαρίνα Βιδάλη, κόρη του Θόδωρου.

Σε περίοπτη θέση ήταν ο Φάνης Λάππας, η Σούλα Μπαρζούκα (σύζυγος του Φάνη) και η Μαριάννα Κραουνάκη, ακάματοι εργάτες και ψυχές της ΕΣΚΑ. Αν ξεχάσαμε κάποιους, ας μας συγχωρήσουν, μας είχε συνεπάρει το πρόγραμμα.

Άντε και του χρόνου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…