Κεντρική Ασίστ Περαστικός Αν ήμουν… Μπαρτζώκας

Αν ήμουν… Μπαρτζώκας

kendal levon

kendal-levon

Πήρε ο Ολυμπιακός τον Μουν κι αν εγώ έχω τον τίτλο (“Περαστικός“) αυτός θα έχει τη χάρη. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν σε μία χρονιά δύο παίκτες που έχουν θητεύσει στους Χάρλεμ, αλλά αυτό μάλλον δεν αποτελεί “τίτλο τιμής“, ή σημείο αναφοράς.

Εγώ δεν θα κρίνω τον Μουν (αν και μπήκα στον πειρασμό και το έκανα στο ξεκίνημα του άρθρου μου), γιατί γι’ αυτό υπάρχουν ειδικότεροι. Αν ήμουν, όμως, στη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα άλλον παίκτη θα έπαιρνα. Να έχει εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, να μπορεί να παίξει και “4” και “5“, αλλά να μην είναι βαρύς. Έναν παίκτη που να έχει τη δυνατότητα να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Α, και να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα κι αν γίνεται να τον ξέρω και να με ξέρει.

Δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες” είπατε; Κι ο Λιβόν Κένταλ τί είναι; Είχαν συνεργαστεί με τον προπονητή του Ολυμπιακού στο Μαρούσι, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, μετέχει του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και μόνο… Περαστικός δεν είναι.

Φαντάζομαι ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας τον σκέφτηκε, αλλά είτε δεν έφταναν τα λεφτά, είτε δεν τον άφησε ο κόουτς Ομπράντοβιτς να φύγει από την Άλμπα. Όπως και να ‘χει, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στον Καναδό και τον Αμερικανό, αλλά τον Μουν έχει ο Ολυμπιακός, με αυτόν θα πορευτεί. Για όσο καιρό τον έχει… Γιατί είπαμε. Δεν είμαι ο μοναδικός “Περαστικός” στον χώρο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …