Κεντρική Ασίστ Περαστικός Έρχεται τσουνάμι…

Έρχεται τσουνάμι…

xreokopia

Η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο. Εγώ Περαστικός είμαι από τα μέρη της, αλλά όποτε ρίχνω μια ματιά τη βλέπω να κερδίζει και πολύ μου αρέσει, γιατί οι σύλλογοι της περιφέρειας πάντα έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν. Ειδικά όταν είναι ομάδες – πόλεις (όχι σαν τη Λάρισα, που δύο σερίφηδες όχι μόνο δεν χώρεσαν στην ίδια πόλη, αλλά εξαφάνισαν και την… πόλη).

Η ομάδα πάει καλά, αλλά το παρελθόν δεν έχει σβηστεί. Ούτε τα λάθη, ούτε τα χρέη. Κι έρχεται βαρυχειμωνιά. Έρχεται τσουνάμι, αφού η μία υπόθεση μετά την άλλη οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Όσο κι αν οι παράγοντες χαίρονται με την πορεία της ομάδας, τόσο φοβούνται ότι θα σκάσουν τα χρέη και θα τους πνίξουν. Κι έχει και θάλασσα κοντά στα γραφεία του συλλόγου.

Ομάδα μοντέλο (που λέει κι ένας “φίλος” μου) είναι κρίμα να γίνει μπουρδέλο εξαιτίας της αβλεψίας ορισμένων. Και δεν θα είχα λόγο να ασχοληθώ μαζί της, εγώ -είπαμε- Περαστικός είμαι, αλλά οι υπάλληλοί της βγάζουν και γλώσσα.

Συμβουλές δεν δίνω, αλλά ας μαζέψουν τα κοπρόσκυλα που κυκλοφορούν αδέσποτα. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά για να περάσει το τσουνάμι χωρίς βαριές απώλειες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …