Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Έπαιξε ρόλο η αλλαγή”

“Έπαιξε ρόλο η αλλαγή”

manolopoulos ikaros

manolopoulos-ikaros

Η νίκη επί του Ρεθύμνου ήταν αρκετή για να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του Ικάρου Χαλκίδας. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και, πλέον, βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στη Basket League ΟΠΑΠ. Ο εκ των πρωταγωνιστών του διπόντου, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος (11π. – 6ριμπ. – 2ασ.) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα τονίζοντας πως η αλλαγή προπονητή έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Σωτήρη, δείξατε από το ξεκίνημα του αγώνα με το Ρέθυμνο, ότι έχετε τον έλεγχο. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι υπερτερήσατε και φθάσατε στη νίκη;
“Σε αυτό το ματς, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αυτό νομίζω φάνηκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας”.

– Πιστεύεις ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας η αλλαγή προπονητή;
“Ναι, έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Όταν κάποια πράγματα δεν πάνε καλά, χρειάζεται κάτι να αλλάξει. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε ο κύριος Λυκογιάννης, έβαλε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, που δεν είχαμε. Βέβαια, δεν είναι μόνο ο κύριος Λυκογιάννης αλλά και ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο σκάουτινγκ”.

– Ποιο είναι το μπασκετικό σου όνειρο;
“Να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Ποτέ δεν είναι αργά. Δουλεύω πάρα πολύ και προσπαθώ να ακούω τις συμβουλές των προπονητών μου, να κάνω ότι μου λένε”.

– Ποια είναι η γνώμη σου για τον Απόλλωνα Πάτρας; Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Με τις προσθήκες που έχει κάνει ο Απόλλων τον τελευταίο καιρό, δείχνει να έχει βρει την ψυχολογία του. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό με τον Ηλυσιακό. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…