Κεντρική NBA Άρχισαν τα όργανα
NBA

Άρχισαν τα όργανα

sanders new

sanders-new

Όταν έχεις… βαρεθεί να χάνεις και βρίσκεσαι στον “πάτο” της Ανατολής, τότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να ξεφύγουν τα πράγματα. Ακόμα κι αν πρόκειται για δύο συμπαίκτες, οι οποίοι θα έπρεπε (θεωρητικά) να είναι μονοιασμένοι και ενωμένοι για το κοινό καλό.

Στους Μιλγουόκι Μπακς, όμως, η κατάσταση δείχνει να έχει εκτραχυνθεί, με το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Λάρι Σάντερς και Γκάρι Νιλ να αποδεικνύει πως στο εσωτερικό των “Ελαφιών” έχουν βγει τα μαχαίρια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν δημοσιογράφοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια μετά την ήττα από τους Φοίνιξ Σανς (116-100) με τον Γκάρι Νιλ να τα “χώνει” στο συμπαίκτη του, επειδή δεν… τιμάει τα λεφτά που εισπράττει από το Μιλγουόκι (σ.σ.: το καλοκαίρι υπέγραψε τετραετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι του ποσού των 44 εκατ. δολαρίων).

Εγώ βγάζω τα λεφτά μου. Ίσως πρέπει να το δοκιμάσεις κάποια στιγμή“, φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο άλλοτε παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, με το γυμναστή των “Ελαφιών” να τους χωρίζει την ώρα που έμπαιναν οι δημοσιογράφοι στα αποδυτήρια.
Ωραία πράγματα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…