Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χαρούμενος για το θρίαμβο”

“Χαρούμενος για το θρίαμβο”

pablo laso

pablo-laso

Το τρένο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταμάτησε ούτε στο Μιλάνο, καθώς το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο επικράτησε σχετικά εύκολα της Αρμάνι με 78-71 σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ο έμπειρος προπονητής των μαδριλένων εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος στις δηλώσεις του για αυτή τη σημαντική επικράτηση που εξασφάλισε στη Ρεάλ Μαδρίτης την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας.

“Πρώτα απ’ όλα, θεωρώ ότι είδαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να καταλάβει η ομάδα μου ότι έπρεπε να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου απέναντι σε μια συνεπή ομάδα. Αυτό το γεγονός με κάνει χαρούμενο γι’ αυτό τον θρίαμβο” δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο, για να προσθέσει:

“Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε καλά στην άμυνα, ξέραμε ότι ήταν το κλειδί για να τρέξουμε και πήραμε ένα καλό πλεονέκτημα που μας επέτρεψε να φτάσουμε στη νίκη. Η Αρμάνι Μιλάνο ποτέ δεν παραδίνεται, όμως ελέγξαμε τον αγώνα και πήραμε τη νίκη σε αυτό το γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…