Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το συνεργείο μπήκε στο γήπεδο”

“Το συνεργείο μπήκε στο γήπεδο”

skamantzouras

Είναι αλήθεια ότι τίποτε σήμερα δεν είναι εύκολο. Ειδικά σους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και με τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι δήμοι. Όμως, η Ζωφριά (αν όλα πάνε καλά) θα αδειοδοτηθεί, προκειμένου για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Φιλαθλητικό στις 4 Ιανουαρίου 2014, αφού οι εργασίες για εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης και πυρασφάλειας άρχισαν σήμερα. Το γήπεδο αποτέλεσε εσχάτως προτεραιότητα του δημάρχου Δημήτρη Μπουραϊμη και έτσι η “Βασίλισσα” επιστρέφει και για τους αγώνες στην έδρα της.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Φυλής (και σύμμαχος της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια), Κώστας Σκαμαντζούρας είχε δηλώσει πριν από καιρό αισιόδοξος και φαίνεται ότι δικαιώνεται. “Ζοριστήκαμε, “τσακωθήκαμε”, το φτιάξαμε. Το συνεργείο μπήκε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ θα παίξει κανονικά στην έδρα της με Φιλαθλητικό”, τόνισε πριν από λίγο στο ebasket.gr o κ. Σκαμαντζούρας.

Εννοείται, πως με την εξέλιξη θα επωφεληθεί και η ομάδα Γυναικών του Ευνίκου (πρώην ΔΑΣΑΛ), η κατεξοχήν ομάδα της περιοχής και αγαπημένη του δήμου Φυλής. Βεβαίως, η πίεση ήταν ασφυκτική από πλευράς διοίκησης της ΑΕΚ και λόγω του μεγέθους του συλλόγου…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ

Η ΕΟΚ έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακάλεσε τα …