Κεντρική NBA Το “πνεύμα” πήγε… περίπατο (vid)
NBA

Το “πνεύμα” πήγε… περίπατο (vid)

clippers warriors brawl

clippers-warriors-brawl

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως δεν επηρέασε τους παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Λος Άντζελες Κλίπερς αφού τα νεύρα στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση ήταν πολλά. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του τέταρτου δωδεκαλέπτου, οπότε ο Άντριου Μπόγκουτ διαπληκτίστηκε με τον Μπλέικ Γκρίφιν στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του πάουερ φόργουορντ των “Κλιπς” αφού αυτή ήταν η δεύτερη τεχνική ποινή που πήρε στο παιχνίδι.

“Αν κοιτάξετε προσεκτικά τη φάση, θα δείτε ότι δεν έκανα κάτι και αποβλήθηκα από το παιχνίδι”, ήταν τα πρώτα λόγια του Μπλέικ Γκρίφιν μετά το τέλος του αγώνα, για να συνεχίσει: “Όλα δείχνουν ότι το έκαναν επίτηδες. Για μένα αυτό είναι δείγμα δειλίας. Είναι δειλό μπάσκετ. Αντί να παίζουμε μπάσκετ, το πράγμα ξέφυγε σε κάτι πέρα από αυτό και αυτό είναι άσχημο γιατί θες να παίξεις σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι. Δεν θες να αρχίσεις άλλα… παιχνίδια και να ξεκινήσεις το δειλό μπάσκετ”.

Τα νεύρα όλων, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί αφού με τη λήξη της αναμέτρησης λίγο έλειψε να “ανάψει φωτιά” λόγω μίας διαμάχης του Άντριου Μπόγκουτ με τον Κρις Πολ. Ο δεύτερος, πάντως, μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να απολογηθεί λέγοντας πως “θα έπρεπε να είμαι πιο χαλαρός. Προσπάθησα να αρπάξω τη μπάλα καθυστερημένα. Ήταν δικό μου το λάθος. Θα έπρεπε να φύγω από το παρκέ πιο ήρεμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…