Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Την τελευταία στιγμή για Λο

Την τελευταία στιγμή για Λο

teleytaia

teleytaia
Μέρος της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού πριν τον νοκ άουτ ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν Λο και Πέτγουεϊ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει για τη συμμετοχή τους αύριο (23/12) το μεσημέρι, με τον δεύτερο να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι στην δωδεκάδα.

Οι δύο Αμερικανοί προπονήθηκαν συμμετέχοντας και στις επαφές, αλλά ακολούθησαν μέρος του προγράμματος. Ο Πέτγουεϊ δεν έχει χάσει τον ρυθμό του αφού έλλειψε μόλις από μία προπόνηση, αλλά υπάρχει φόβος μήπως νιώσει ξανά ενοχλήσεις και δεν μπορέσει να βοηθήσει. Σε ότι αφορά τον Λο, αισθάνεται καλύτερα, αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και σπάνια ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” εμπιστεύεται παίκτη που δεν έχει ρυθμό.

Στο ενδεχόμενο που ο Λο μείνει εκτός αποστολής οριστικά, την θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Κατσίβελης. Πάντως, η ατυχία δεν σταμάτησε στους δύο παίκτες για τον Ολυμπιακό, αφού κατά την διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στο αριστερό χέρι και αποχώρησε από το πρόγραμμα για να κάνει ακτινογραφία ο Δημήτρης Αγραβάνης. Εκ πρώτης όψεως δείχνει να μην υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.

Παρουσία Αγγελόπουλων

Όπως και πριν από όλα τα μεγάλα παιχνίδια, η διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει έμπρακτα με την παρουσία της στην τελευταία προπόνηση τη στήριξή της στην ομάδα. Έτσι και σήμερα που το παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσαν οι Πρόεδροι των Πρωταθλητών Ευρώπης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, οι οποίοι παρακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα των “ερυθρολεύκων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …