Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Τέλος στο θέμα βίας”

“Τέλος στο θέμα βίας”

ΕΣΚΑ

basketa6

Με ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ καταδικάζει κάθε μορφή βίας στα γήπεδα, με αφορμή το συμβάν που συνέβη στο κλειστό του Σπόρτιγκ, όταν φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκε στον αθλητή του Προμηθέα, Γιάννη Ντίπ, ρίχνοντας ένα κάδο στο κεφάλι του που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στο παρκέ και να διακομιστεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε το επεισόδιο που έγινε στον αγώνα του Σπόρτιγκ με τον Προμηθέα στα Πατήσια, με οπαδούς, να πετούν κάδο απορριμμάτων στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ! Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, έπεσε αιμόφυρτος στο παρκέ, όπου έμεινε για μισή ώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Σύνδεσμός μας, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον ίδιο τον αθλητή.

Είναι θλιβερό να λέμε συνέχεια, πως είμαστε τυχεροί, που δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν κρούσματα βίας. Κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα. Κινδυνεύουν οι ζωές μας. Κινδυνεύουν οι ζωές όλων. Δεν αμαυρώνεται μόνο η εικόνα του ελληνικού μπάσκετ. Ας μπει επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ στο θέμα της βίας.

Επίσης, να σημειώσουμε, ότι οι γηπεδούχοι αξίζουν συγχαρητήρια διότι παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 1 πόντο, δεν εκδήλωσαν επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα, ως ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματισμένο αντίπαλό τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…