Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Σε ουδέτερο ΑΕΚ και Χαλάνδρι

Σε ουδέτερο ΑΕΚ και Χαλάνδρι

politarchou aek kavala

politarchou-aek-kavala

Σας το γράψαμε εδώ και ώρα. Ήλθε και η επιβεβαίωση από την… ΕΟΚ. Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος η αναμέτρηση ΑΕΚ-Λαυρίου θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νήαρ Ηστ. Αλλαγές έγιναν και για άλλες αναμετρήσεις, όπως επίσης στην αναμέτρηση του Χαλανδρίου με την Κύμη, που θα γίνει στο επίσης ουδέτερο γήπεδο του Παπάγου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο κεκλεισμένων θυρών αγώνας μεταξύ των Σωματείων ΑΕΚ – ΓΣ Λαυρίου της 07/12/2013 για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί ώρας 17.00 και του 3ου κλειστού γυμναστηρίου Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καισαριανή).

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΓΣ Χαλανδρίου – ΓΣ Κύμης, για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 08/12/2013 και ώρα 17.00, αντί του κλ. Γυμν. Ν. Πέρκιζας, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου.

-Ο εξ αναβολής αγώνας ΑΓΕ Ζακύνθου – ΑΟ Σπόρτιγκ για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) θα διεξαχθεί στις 11/12/2013 και ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Παναγούλας Ζακύνθου.

-Ο αγώνας, που διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, ΑΟ Πεύκης – ΑΟ Φάρος Κερατσινίου για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) επαναλαμβάνεται από του χρονικού σημείου που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχεια του την Πέμπτη 12/12/2013 και ώρα 20.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Β’ Πεύκης”.
.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…