Κεντρική Basket League Άρης “Πολύ κακή μέρα”

“Πολύ κακή μέρα”

aggelou aris

aggelou-aris

Με το μυαλό στον ημιτελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής (22/12) αγωνίστηκε ο Άρης κόντρα στον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την ήττα στην Ελευσίνα, αλλά παρέμειναν στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, σχολίασε: “Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για τη δίκαιη νίκη της. Είχε αποφασιστικότητα, εμείς ολιγωρία. Ήταν μια κακή μέρα για μας, πολύ κακή. Όταν πιέζεσαι σε μια κακή μέρα αντιδράς με ένστικτο και οδηγείσαι σε λάθος αποφάσεις, σε άμυνα και επίθεση. Δεν θέλω να πω πολλά για τις απώλειες, γιατί αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις.

Ο Πανελευσινιακός έπαιξε άμυνα με αλλαγές και δεν αντιδράσαμε σωστά. Καμιά φορά το βάρος της φανέλας δημιουργεί πίεση από το “θέλω” και το “πρέπει”. Ήμασταν άστοχοι και επιρρεπείς σε αμυντικά λάθη. Όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα στο σημερινό παιχνίδι. Στα αποδυτήρια είπαμε να αντιδράσουμε σωστά σε μια κακή μέρα. Να αναλογιστείς πως αντέδρασες σε μια κακή μέρα… Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Υπάρχουν ιδέες για το πως θα αντιμετωπίσουμε την απογοήτευση και τις ατυχίες”.

Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τον Γιάννη Αθηναίου, τονίζοντας: “Είναι παίκτης που όταν πρέπει να πάει με 100 πάει με 1.500 και τα βάζει με τον εαυτό του. Οι ακραίες αντιδράσεις έρχονται όπως είπα από το “θέλω” και το “πρέπει”. Η Ελευσίνα μας ανάγκασε σε εκνευρισμό”.

Από την μεριά των “κιτρινόμαυρων” παικτών ο αρχηγός Αντώνης Ασημακόπουλος, σημείωσε: “Πρέπει να έχουμε μικρή μνήμη, αυτό το είναι το σημαντικό. Να τα ξεχάσουμε όλα σήμερα. Έχουμε σημαντικό ματς την άλλη Κυριακή και πρέπει να παρουσιαστούμε αντάξιοι της ιστορίας και της προσπάθειάς μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…