Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Οι νόμοι είναι νόμοι”

“Οι νόμοι είναι νόμοι”

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

Ο σαββατιάτικος αγώνας ΑΕΚ-Φιλαθλητικού βρίσκεται από το πρωί και τυπικά στον αέρα… Το κλειστό της Ζωφριάς δεν ευνοείται από την χθεσινή κυβερνητική απόφαση και δεν αδειοδοτείται. Ο γενικός αρχηγός της “Βασίλισσας”, Γιώργος Χήνας, σε συνέντευξη του, που παραχώρησε στην “ΩΡΑ των σπορ” σήμερα, παραδέχθηκε ότι ευθύνη φέρει και η ΑΕΚ για το γηπεδικό ζήτημα.

Ο κ. Χήνας είπε μεταξύ άλλων: “Δυστυχώς, και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα παίξουμε στη Ζωφριά με τον Φιλαθλητικό. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, τον κύριο Κώστα Σκαμαντζούρα που τρέχει το θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου. Ελπίζουμε στις επόμενες μέρες να τελειώσουμε με τις τελευταίες εκκρεμότητες και να πάρουμε το ΟΚ.

Μας έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση όλη αυτή η ιστορία. Έχουμε αγωνιστεί μόλις μία φορά στη Ζωφριά σε εννιά αγώνες. Θεωρώ ότι η ευθύνη για αυτό το θέμα ανήκει εξ ημισείας, σ’ εμάς και στο δήμο Φυλής. Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Όμως για άλλη μία φορά η αυστηρότητά τους εξαντλείται πάνω στην ΑΕΚ.

Μην ξεχνάμε ότι το κλειστό της Ζωφριάς αποτελεί ένα κόσμημα για την Αττική και είναι ένα από τα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια στο Λεκανοπέδιο. Με ποια λογική αδειοδοτούνται κλειστά γυμναστήρια που δεν τηρούν ούτε τις στοιχειώδεις προδιαγραφές τέλεσης ενός αγώνα;”
Για το ηγετικό δίδυμο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είπε: “Οι κύριοι Κοτσάτος και Αλεξίου είναι πολύ απλά οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή. Ούτε μεσσίες είναι, ούτε υπεράνθρωποι. Είναι σοβαροί άνθρωποι. Ο καθένας είναι πετυχημένος στον επαγγελματικό του χώρο  και ενεπλάκησαν με τα διοικητικά της ΑΕΚ για ένα και μόνο λόγο.

Δεν άντεχαν με την κατρακύλα, οικονομική και αγωνιστική, που είχαν πάρει τα Τμήματα της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό που κάνουν κινήσεις για να λυθούν τα μακροχρόνια προβλήματα του συλλόγου, όπως η έλλειψη στέγης των Τμημάτων. Γι’ αυτό και ο κόσμος πρέπει να τους στηρίξει. Γιατί προσπαθούν να κερδίσει η ΑΕΚ τη χαμένη αίγλη της συνολικά ως σύλλογος. Θέλουν να ξαναχτίσουν το οικοδόμημα της ΑΕΚ από την αρχή και αυτό θέλει χρόνο και υπομονή”.

 

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…