Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νέο “νυστέρι” για Μαυροειδή

Νέο “νυστέρι” για Μαυροειδή

mavroeidis

mavroeidis

Οι ενοχλήσεις και ο πόνος δεν έλεγαν να εγκαταλείψουν την καθημερινότητα του Δημήτρη Μαυροειδή εδώ και μερικούς μήνες. Ο έμπειρος σέντερ του Ολυμπιακού προσπάθησε να λύσει το πρόβλημά του με θεραπείες και συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Έτσι, αποφάσισε να περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου με σκοπό να μπει ένα τέλος στις ενοχλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Μπιλμπάο και Αμαρουσίου, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση σε μηνίσκο και χόνδρο, από τον γιατρό του κ. Επισκοπάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άκρως ενθαρρυντικό είναι ότι τα ευρήματα της επέμβασης ήταν θετικά, καθώς το γόνατο του παίκτη είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η αρθροσκόπηση, ήταν το πρώτο στάδιο της… θεραπείας που αποφασίστηκε να ακολουθήσει ο παίκτης, καθώς σε περίπου 20 ημέρες θα υπάρξει και το δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό.

Ο πρώην διεθνής σέντερ, θα υποβληθεί σε μία ειδική – πρωτοποριακή θεραπεία με έγχυση βλαστοκυττάρων, τα οποία πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής επέμβασης από την κοιλιά του και θα μπουν με ενέσεις στο γόνατό του, αφού περάσουν από το στάδιο της βιοψίας. Ο χρόνος πλήρους αποθεραπείας του υπολογίζεται στους τρειςτέσσερις μήνες, αλλά υπάρχει πλέον μεγάλη αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά, χωρίς να νιώθει τον παραμικρό πόνο.

Εν τω μεταξύ, ευχάριστα νέα υπήρξαν στη σημερινή (02/12) προπόνηση και για τον έτερο τραυματία Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον ώμο συμμετείχε σε μέρος της ομαδικής προπόνησης της ομάδας, χωρίς επαφές και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει τη μάχη με το χρόνο και θα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…