Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μέτρησε η εμπειρία”

“Μέτρησε η εμπειρία”

radonic oaka

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ-ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ

Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε μέχρις εσχάτων στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το “διπλό” που θα τον κρατούσε “ζωντανό” στο κόλπο της πρόκρισης στο Top 16. Οι Σέρβοι δυσκόλεψαν σημαντικά τον Παναθηναϊκό, αλλά τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν στα τελευταία λεπτά αποδείχθηκαν καταλυτικά στο να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των “πρασίνων”.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με το τριφύλλι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην επιπολαιότητα που επέδειξαν οι παίκτες του στο τέλος της αναμέτρησης, αλλά και στο γεγονός πως η εμπειρία αυτών του Παναθηναϊκού φάνηκε όταν το παιχνίδι πήγε… στις λεπτομέρειες.

“Ήρθαμε στην Αθήνα για να παίξουμε ένα παιχνίδι που θα σήμαινε πολλά για εμάς. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και εμπειρία και είναι μία ομάδα που όλοι περίμεναν ότι θα βρίσκεται στο Top 16. Ήρθαμε με την ελπίδα να τους εκπλήξουμε στον αγώνα”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, για να συνεχίσει:

“Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και στα σαράντα λεπτά. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σχεδόν ως το τέλος, παρά το γεγονός πως κάναμε πολλά λάθη. Στην επίθεσή μας κάναμε είκοσι λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη αν είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος του αγώνα. Στο τέλος χάσαμε βολές, κάναμε λάθη, τα οποία ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε με την εμπειρία και την ποιότητά του”, ενώ κατέληξε:

“Παίξαμε ακόμα ένα καλό αγώνα στην Ευρωλίγκα φέτος, παρά το γεγονός πως δεν έχουμε ελπίδες να περάσουμε στο Top 16, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο στα τελευταία δύο παιχνίδια”.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Ραντένοβιτς υποστήριξε: “Η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικά για τριαντά οκτώ λεπτά, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα. Τελείωσε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Μπορούμε να μάθουμε από αυτό πως πρέπει να τελειώνουμε τους αγώνες. Για μία ακόμη φορά ήμασταν κοντά στη νίκη. Απλά οι αποφάσεις μας στο τέλος δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε τον αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…