Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Καλύτεροι στο δεύτερο γύρο”

“Καλύτεροι στο δεύτερο γύρο”

dorkofikis jones

dorkofikis-jones

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πανηγύρισε ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου 74-62.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των ‘’κιτρινόμαυρων’’, ήταν ο Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους (1/2 βολές – 2/2 δίποντα – 2/4 τρίποντα), μάζεψε 3 ριμπάουντ και είχε 4 κερδισμένα φάουλ.

Ο 33χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη μεγάλη νίκη της ομάδας, το μέλλον της αλλά και τι θα κάνει όταν σταματήσει το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Περικλή, που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι με τον Κολοσσό;
“Νομίζω ότι κρίθηκε καθαρά, στο ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν τελικός για μας και δείξαμε αποφασιστικότητα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Κολοσσό, να πιστέψει ότι μπορεί να νικήσει”.

Πιστεύεις ότι η εικόνα του Ηλυσιακού στον δεύτερο γύρο, θα είναι διαφορετική;
“Σίγουρα παίζουν ρόλο πάρα πολλοί παράγοντες. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο”.

Έχεις αποφασίσει πότε θα σταματήσεις το μπάσκετ;
“Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ και το αγαπώ. Παίζω από 7 ετών και είναι κάτι που με γεμίζει. Όσο νιώθω τη φλόγα μέσα μου, θα συνεχίσω να παίζω. Αν συμβεί το αντίθετο, τότε θα σταματήσω”.

Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς με την προπονητική;
“Η αλήθεια είναι, ότι κάνω πάρα πολλές σκέψεις. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα πιο έντονα αλλά δεν ξέρω ακόμα. Θέλω να μείνω στο χώρο. Μου έχει προσφέρει πάρα πολλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…