Κεντρική Basket League Άρης “Είμαστε όλοι μαζί”

“Είμαστε όλοι μαζί”

athinaiou shoot kypello

athinaiou-shoot-kypello

Από την μια ήρθε η πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Από την άλλη έφυγε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Οι διοικούντες του Άρη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του “ΤούρκουΑγγέλου και οι παίκτες από την μεριά τους θέλουν να εκμεταλλευτούν την ανεβασμένη ψυχολογία τους και να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας αύριο (28/12, 16:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν τον Παρασκευά Μουρατίδη στον πάγκο, ως υπηρεσιακό προπονητή. Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση: “Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, εν όψει του αγώνα με τον Ίκαρο. Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε να διαχειριστούμε την αποχώρηση του προπονητή και την επιτυχία της ομάδας να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Παίκτες, Διοίκηση και σταφ, είμαστε μαζί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει την πολύ καλή ομάδα του Ικάρου“.

Από την μεριά των παικτών του Άρη, ο Γιάννης Αθηναίου σημείωσε για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Ίκαρο: “Πολύ γρήγορα πρέπει να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος για το ματς με τον Ίκαρο στην έδρα μας. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, δεν πρέπει να μας εφησυχάσει.

Αντιθέτως, είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε με τη νίκη επί του προσεχούς μας αντιπάλου, να επισφραγίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλή εμφάνιση που κάναμε προ ημερών. Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα και διαθέτει παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία και ποιότητα, οπότε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον υποτιμήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…