Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γλίτωσε το “νυστέρι”

Γλίτωσε το “νυστέρι”

pappas agkonas

pappas-agkonas

Ο τραυματισμός του Νίκου Παππά στον αγκώνα αποδείχθηκε τόσο σοβαρός που ο παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται… τυχερός που απέφυγε το νυστέρι. Ο Έλληνας κόμπο γκαρντ βρέθηκε, λοιπόν, σήμερα σε νοσοκομειακό κέντρο του Μιλάνου, όπου -συνοδευόμενος από τον γιατρό του τριφυλλιού, Γιάννη Τσώλο– εξετάστηκε από τον καθηγητή Αλεσάντρο Καστάνια και το συνεργάτη του, Δρ. Ρόλα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως στην παρούσα φάση δεν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μετρώντας αντίστροφα, πλέον, για την επιστροφή του στη δράση.

Κρύο και ταλαιπωρία

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε σήμερα στο Κράσνονταρ (με ενδιάμεση στάση τη Βιέννη), εκεί όπου αύριο (13/12, 18:00) το τριφύλλι αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Οι “πράσινοι” θα παραταχθούν, ως γνωστόν, δίχως του Γιόνας Ματσιούλις και Νίκο Παππά, κάτι που περιορίζει αρκετά τις επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη στην περιφέρεια, ενώ θα πρέπει να… αντέξουν τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη ρωσική πόλη αφού σήμερα το θερμόμετρο έδειξε -10 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…