Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ανοικτή πληγή” το κλειστό

“Ανοικτή πληγή” το κλειστό

ziagkos omada

ziagkos-omada

Aπομένουν 25 ημέρες για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Φιλαθλητικού. Διάστημα μάλλον επαρκές για να βρεθεί λύση με το γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ. Διότι ακόμα δεν έχει βρεθεί! Ο Δήμος Ντικούδης είχε δηλώσει τις προάλλες, ότι ξεκίνησαν τα έργα στη Ζωφριά.

Μάθαμε, ωστόσο, ότι χθες οι εκπρόσωποι του δήμου Φυλής διαβεβαίωσαν την ΑΕΚ, ότι σήμερα θα τοποθετηθούν οι πυροσβεστικές αντλίες, όπερ σημαίνει “η αρχή του τέλους”  της ταλαιπωρίας. Αν και εφόσον γίνει… Από την άλλη, υποτίθεται ότι οι διοικούντες την ΑΕΚ είχαν δεσμευτεί να καλύψουν εκείνοι το κόστος έναντι του δήμου, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Το ρεπορτάζ, όπως το καταγράψαμε σήμερα στην “ΩΡΑ των σπορ”, αναφέρει:

«Το μείζον πρόβλημα για τη «Βασίλισσα» παραμένει ωστόσο το γηπεδικό ζήτημα. Που δεν έχει λυθεί ακόμα. Το κλειστό της Ζωφριάς έχει καταντήσει «ανοικτή πληγή» διαρκείας, που «πονάει» την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Και δεν είναι η μόνη…
Παρά την πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ να καλύψει εκείνη το κόστος των βελτιωτικών έργων, οι «κιτρινόμαυροι» αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον δήμο Φυλής, ο οποίος δεν έχει αποδειχθεί συνεπής μέχρι σήμερα.

Πάντως, οι εκπρόσωποι του δήμου έδωσαν την διαβεβαίωση μιλώντας με τους “κιτρινόμαυρους”, ότι εντός των επόμενων ωρών θα τοποθετηθούν οι πυροσβεστικές αντλίες. Τούτο σημαίνει ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κληθεί σύντομα η επιτροπή της Περιφέρειας να εξετάσει το γήπεδο και “ανάψει πράσινο” για την αδειοδότηση. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αλλά το βέβαιο είναι, ότι πρέπει να πιέσουν ώστε να βρει η ομάδα της ηρεμία της.

Οι παίκτες δεν το λένε και δεν το δείχνουν δημόσια, πολλώ δε μάλλον δεν επηρεάζεται προς το παρόν η απόδοσή τους στο γήπεδο, αλλά το συζητούν. Η αίσθηση ότι αγωνίζονται μονίμως “εκτός έδρας” είναι καθολική. Το πρόβλημα στην Καισαριανή διογκώθηκε, βεβαίως, και εξαιτίας της τιμωρίας της ομάδας από τον αθλητικό δικαστή για το επεισόδιο του Λαγκαδά.

Η αβεβαιότητα με την έδρα της ΑΕΚ έχει προκαλέσει “αιμορραγία” στην προσέλευση του κόσμου, ο οποίος έτσι ή αλλιώς δεν αγκάλιασε ιδιαίτερα το μπάσκετ, παρότι γκάλοπ ανέδειξε τη… “Βασίλισσα”, ως την ομάδα που πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις.

Προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν και εντός των επόμενων ωρών και στις προπονήσεις της Ζωφριάς, με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία του δήμου, καθώς η θερμοκρασία υποχωρεί. Όλα δείχνουν ότι ο χειμώνας θα είναι εφέτος βαρύς, που σημαίνει πιθανές παρενέργειες στην θέρμανση. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην περίοδο 2012-2013″.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…