Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “O Σαμπόνις… πιέζεται”

“O Σαμπόνις… πιέζεται”

domantas sabonis malaga zielona

domantas-sabonis-malaga-zielona

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…
Το ρητό αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του Ντομάντας Σαμπόνις, γιου του μεγάλου Άρβιντας Σαμπόνις, ο οποίος κάνει τα πρώτα του μεγάλα μπασκετικά βήματα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο 17χρονος άσσος των Ισπανών μετράει ήδη έξι συμμετοχές στην Liga Endesa με μέσο όρο 2,7 πόντους και τέσσερις συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με 2,5 πόντους.

Ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας, Χοάν Πλάθα, μιλώντας για το νεαρό Λιθουανό φόργουορντ, υποστήριξε, πως πιέζεται από παντού, πράγμα το οποίο του δημιουργεί αρκετό άγχος.

Ο Ντομάντας πιέζεται από παντού. Από την οικογένεια, την ομάδα, τους προπονητές του και τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι ένας πολύ έξυπνος και ταλαντούχος παίκτης όμως αυτό που πρέπει να κάνει είναι να απολαύσει το παιχνίδι. Αγχώνεται, όχι επειδή αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Μάλαγα αλλά, κυρίως, για όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χοάν Πλάθα, ενώ ο παλιός άσσος του συλλόγου και νυν αθλητικός διευθυντής, Κάρλος Χιμένεθ, υποστήριξε για τον Σαμπόνις:

”Στο παρελθόν έχουμε δει πολλούς παίκτες που μιλούσαμε πολύ γι αυτούς και στο τέλος καταστράφηκαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μόλις 17 ετών

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…