Κεντρική Basket League Άρης “Φάνηκε η απειρία μας”

“Φάνηκε η απειρία μας”

aggelou aris

aggelou-aris

Στην απειρία και την λάθος αντίδραση της ομάδας του, στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά την ήττα από το Ρέθυμνο: “Το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Το σκορ πήγε τόσο ψηλά απ’ την αρχή του παιχνιδιού, ειδικά απ’ τη στιγμή που χάσαμε την επαφή μας με την άμυνα. Είμαστε μία ομάδα που παίρνει ρυθμό απ’ την άμυνα. Δεν είχαμε την σωστή αντίδραση, ούτε οι γκαρντ, ούτε οι ψηλοί.

Φάνηκε η απειρία της δικής μας ομάδος. Είχε 0/6 επιθέσεις στο τέλος, κακές επιλογές και στην επίθεση δεν βρήκαμε τα μις ματς, ώστε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε την διάθεση. Ήταν ένα κακό παιχνίδι από εμάς από άποψη αντίδρασης. Προσπαθούμε να κρατάμε το μπασκετικό κομμάτι”.

Από την μεριά των παικτών του Άρη, ο Γιάννης Αθηναίου σχολίασε για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο: “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Ήταν μία ομάδα που προερχόταν από εντός έδρας ήττα κι ήθελε να αντιδράσει. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν πήραμε σωστές επιθέσεις. Κάναμε 6 λάθος επιθέσεις, όταν η διαφορά ήταν στους 5 πόντους κι εκεί χάθηκαν οι ελπίδες, που είχαμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην συνέχεια, με τον Πανιώνιο (10/11), αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…