Κεντρική Διεθνή Το “βιολί” της η Ρεάλ

Το “βιολί” της η Ρεάλ

real madrid estudiantes

real madrid-estudiantes

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Γιάννη Μπουρούση έκανε το “επτά στα επτά”, επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της Εστουντιάντες με 72-57 και συνεχίζει το “βιολί” της σε όλες τις διοργανώσεις καθώς παραμένει αήττητη τόσο στην Liga Endesa όσο και στην Ευρωλίγκα.

Οι Μαδριλένοι βρήκαν ρυθμό από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και με “όπλο” την άμυνα δεν άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους “φοιτητές”. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο ήταν μπροστά στο σκορ με 37-35 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε… στροφές και κατέκτησε ακόμα ένα ροζ φύλλο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι δέχτηκαν μόλις 9 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ήταν η έκτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Εστουντιάντες.

Ο Νίκολα Μίροτιτς (16 πόντοι, 13 ριμπάουντ) απέδειξε και πάλι ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Σέρχιο Γιουλ (15 πόντοι, 3 ασίστ). Ο Γιάννης Μπουρούσης πρόσθεσε 2 πόντους (2/2 βολές, 0/5 δίποντα, 0/1 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ σε σχεδόν 15 λεπτά συμμετοχής. Καλύτερος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κάιλ Κούριτς (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ).

Νίκησε τον Γιαννόπουλο πριν τον ΠΑΟ

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Λαμποράλ Κούτσα η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μανρέσα του Χάρη Γιαννόπουλου με 69-64 και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό την προσεχή Παρασκευή (29/11) για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι με εξαίρεση την δεύτερη περίοδο. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 37-35 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την απόδοσή τους και με επιμέρους σκορ 17-11 στο τρίτο δεκάλεπτο έβαλαν τις βάσεις για το διπλό. Ο Τίμπορ Πλάις (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ) ήταν ο μόνος παίκτης της Λαμποράλ με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους που έπεσαν στο 3-4 ήταν ο Ντάριλ Μονρόε με 19 πόντους. Ο Γιαννόπουλος ήταν μέτριος και πρόσθεσε 2 πόντους (1/6 δίποντα, 0/1 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής. Οι Βάσκοι ισοβαθμούν πλέον στην βαθμολογία με την Τενερίφη, τη Σαραγόσα και τη Καχασόλ Σεβίλλη.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Φουενλαμπράδα – Βαλένθια 76-90 (23/11)
Ομπραντόιρο – Μπαρτσελόνα 77-60 (23/11)
Μπιλμπάο – Μάλαγα 68-75
Σαραγόσα – Μπανταλόνα 87-83
Μούρθια – Βαγιαδολίδ 101-90
Τενερίφη – Χιπούσκοα 76-75
Γκραν Κανάρια – Καχασόλ Σεβίλλη 58-68
Ρεάλ Μαδρίτης – Εστουντιάντες 72-57
Μανρέσα – Λαμποράλ Κούτσα 64-69.

Η Βαθμολογία (7η αγωνιστική): Ρεάλ Μαδρίτης 14, Βαλένθια 13, Μάλαγα 12, Γκραν Κανάρια 12, Μπαρτσελόνα 12, Σαραγόσα 11, Καχασόλ Σεβίλλη 11, Λαμποράλ Κούτσα 11, Τενερίφη 11, Μπανταλόνα 10, Χιπούσκοα 10, Μούρθια 10, Μανρέσα 10, Ομπραντόιρο 9, Φουενλαμπράδα 9, Μπιλμπάο 8, Εστουντιάντες 8, Βαγιαδολίδ 8.

Επόμενη αγωνιστική (8η, 30/11-1/12): Καχασόλ Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης, Εστουντιάντες – Μανρέσα, Μπανταλόνα – Φουενλαμπράδα, Βαγιαδολίδ – Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα – Σαραγόσα, Χιπούσκοα – Ομπραντόιρο, Μάλαγα – Τενερίφη, Βαλένθια – Γκραν Κανάρια, Λαμποράλ Κούτσα – Μούρθια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…