Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σχεδόν πλήρης και… ΕΣΚΑΝ

Σχεδόν πλήρης και… ΕΣΚΑΝ

law layup malaga

law-layup-malaga

Με τον Έισι Λο να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση –σφίξιμο- και να προπονείται κανονικά και τον Δημήτρη Κατσίβελη να ακολουθεί μέρος της προπόνησης λόγω των στομαχικών διαταραχών που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες, άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (28/11) με την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Ευρωλίγκας.

Έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ που δεν χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών για προληπτικούς λόγους, θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην τουρκική ομάδα, ενώ σε ότι αφορά τον Κατσίβελη, όλα θα κριθούν στην αυριανή τελευταία προπόνηση, αφού ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει και κρίνεται αμφίβολος.

Αύριο (27/11) το απόγευμα στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πριν τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξη Τύπου του Γιώργο Μπαρτζώκα και ακολούθως θα γίνει η ανοιχτή για τους δημοσιογράφους προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ.

Επίσκεψη από το ΕΣΚΑΝ

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης (26/11) την εμφάνισή του στο ΣΕΦ έκανε το Εθνικό Συμβούλιο ΚΑταπολέμισης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) και υπέβαλε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο έπειτα από κλήρωση πέντε παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα, Ματ Λοτζέσκι, Στράτο Περπέρογλου και Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι ακολούθησαν την διαδικασία δίνοντας δείγμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…