Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συμφωνία με Τσούκα!

Συμφωνία με Τσούκα!

tsoukas dimitris

tsoukas-dimitris

Εκπλήξεις εμπεριείχε η χθεσινή αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, αλλά ελάχιστοι το πήραν χαμπάρι. Σε κάθε περίπτωση -όπως αποκαλύπτει το ebasket.gr– στο περιθώριο της αναμέτρησης επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τον κορυφαίο ορθοπαιδικό Δημήτρη Τσούκα, ο οποίος και είδε το ματς, αλλά είχε και επαφή επαγγελματικής φύσεως με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο.

Πιο αναλυτικά, λοιπόν, οι “Ενωσίτες” συμφώνησαν με “Mediterraneo Hospital” της Γλυφάδας, το οποίο αναλαμβάνει ιατρικός χορηγός των Τμημάτων της “Μάνας ΑΕΚ”, πλην ποδοσφαίρου και χάντμπολ. Διευθυντής της Ορθοπαιδικής κλινικής και αθλητικών κακώσεων είναι ο κ. Τσούκας, ο οποίος είναι “εν ενεργεία” γιατρός των εθνικών ομάδων βόλεϊ. Είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα βόλεϊ, θα επιβλέπει την ομάδα μπάσκετ και θα στελεχώσει με συνεργάτες του την “Ένωση” σε όλα τα υπόλοιπα Τμήματα.

O κ. Τσούκας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αρκετές ομάδες μπάσκετ (Μαρούσι, Ηλυσιακός, Ιωνικός Ν.Φ. , Πανελλήνιος, Κηφισιά), ενώ έχει επιλεγεί δώδεκα φορές γιατρός των Ολ Σταρ Γκέιμ του ΕΣΑΚΕ…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…