Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Στόχος η καλή άμυνα”

“Στόχος η καλή άμυνα”

koutalianos

koutalianos

Η αρχή έγινε για τον Κολοσσό Ρόδου, όπου πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα, την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Ροδίτες θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στην αυριανή (23/11, 16:00) αναμέτρηση κόντρα στον ΚΑΟΔ. Η ΚΑΕ Κολοσσός δεν ξέχασε να συλλυπηθεί την οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των “θαλασσίΜιχάλης Κουταλιανός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΚΑΕ, σχολίασε για την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Δράμα: “Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που έχει στο σπίτι της δύο νίκες και μία ήττα.

Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του Κ.Α.Ο. Δράμας, αλλά να επιβάλλουμε το δικό μας. Ο πρώτος μας στόχος είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης στη Δράμα“.

Εκ μέρους των παικτών του Κολοσσού, ο Γιάννης Γεωργαλλής, στάθηκε στην δυσκολία της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ: “Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό στη Δράμα. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα, όπως είναι ο Κ.Α.Ο.Δ. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε. Θέλουμε να μειώσουμε τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, να παίξουμε καλή άμυνα και να προσπαθήσουμε με τον ίδιο ζήλο από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην Κ.Α.Ε. Απόλλων Πάτρας για την απώλεια του προέδρου της Ανδρέα Μολφέτα. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου και μεγάλος εργάτης του αθλητισμού. Η απώλεια του κάνει πιο φτωχό το ελληνικό μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…