Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Σε χρησιμοποιεί Χάρη

Σε χρησιμοποιεί Χάρη

rigas

rigas

Πολλοί, ανάμεσά τους και καλοί φίλοι, με ρωτούν αν έχω κάτι προσωπικό με τον Χάρη Τασούλα. Το αντίθετο! Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) κομμάτι της δουλειάς μας είναι να γινόμαστε και δυσάρεστοι.

Επειδή, όμως, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, ήρθε η ώρα να γράψω αυτό που πιστεύω: Ο Κώστας Ρήγας μπορεί να μοιάζει αυτή τη στιγμή ο… άνθρωπος που λατρεύει όσο λίγοι τον Χάρη Τασούλα (εξ ου και οι συνεχείς ορισμοί), αλλά η αλήθεια είναι πως τον χρησιμοποιεί.

Είναι γνωστό σε όλους πως οι σχέσεις του Χάρη με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο δεν είναι στο υψηλότερο σημείο τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Ρήγα, ο οποίος μετά από μια προσέγγιση κι εναγκαλισμό λίγων εβδομάδων (άντε μηνών), ξαναγύρισε σε ψυχροπολεμική κατάσταση.

Αυτό, λοιπόν, που κάνει ο Ρήγας είναι να ορίζει παντού και ΜΟΝΟ τον Τασούλα, για να τη… σπάει στον Βασιλακόπουλο. Βεβαίως, αυτό δημιουργεί αντιπάθειες στον χώρο της διαιτησίας στον Χάρη, αλλά ο “ισχυρός άνδρας” της διαιτησίας της Ευρωλίγκα ουδόλως ενοχλείται. Τη δουλειά του να κάνει.

Το κακό είναι πως ο Χάρης έχει δει το… τυρί, όχι όμως και τη… φάκα, αν και δεν θα μπορούσε να πει στον Ρήγαμην με ορίζεις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…