Κεντρική Διεθνή Ο Γιαννόπουλος τον “εμφύλιο”

Ο Γιαννόπουλος τον “εμφύλιο”

manresa valladolid

manresa-valladolid

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Liga Endesa έπεσε με έναν ελληνικό “εμφύλιο”. Η Μανρέσα του Χάρη Γιαννόπουλου επιβλήθηκε εντός έδρας της Βαγιαδολίδ των Παναγιώτη Βασιλόπουλου και Δημήτρη Χαριτόπουλου με 75-72 και πανηγύρισε την τρίτη φετινή της νίκη.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε “θρίλερ” στην μεγαλύτερη διάρκειά της ωστόσο η Μανρέσα κατάφερε, έστω και στο “νήμα”, να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου της. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα για την Βαγιαδολίδ. Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Έτσι πέρασαν μπροστά στο σκορ με 21-14 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Η συνέχεια περιελάμβανε ένα ντέρμπι χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να πάρει μία καλή διαφορά. Τελικά στις λεπτομέρειες η Μανρέσα πανηγύρισε.

“Αιχμή του δόρατος” για τους νικητές ήταν ο Μάρκους Έρικσον με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Γιαννόπουλος ήταν θετικός και σε 13 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα συμμετοχής πέτυχε 6 πόντους (2/2 βολές, 2/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα) και “μάζεψε” 6 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη ο Χαριτόπουλος ήταν άστοχος για την Βαγιαδολίδ και τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους (2/10 δίποντα) και 7 ριμπάουντ σε 24 λεπτά παρουσίας στο παρκέ.

Ο Βασιλόπουλος αγωνίστηκε 3 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα όπου έμεινε άποντος χωρίς καν να εκτελέσει κάποιο σουτ ενώ έδωσε 1 ασίστ. Από τους ηττημένους πληθωρική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ομάρι Τζόνσον με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Θυμίζουμε πως η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ήταν η μόνη που διατήρησε το αήττητο.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Κανάριας – Μπανταλόνα 95-103 (16/11)
Φουενλαμπράδα – Εστουντιάντες 82-72 (16/11)
Ομπραντόιρο – Βαλένθια 70-102 (16/11)
Μούρθια – Χιπούσκοα 67-85 (16/11)
Λαμποράλ Κούτσα – Μάλαγα 82-75
Γκραν Κανάρια – Ρεάλ Μαδρίτης 70-75
Σαραγόσα – Καχασόλ Σεβίλλη 66-74
Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 80-72
Μανρέσα – Βαγιαδολίδ 75-72

Η Βαθμολογία (6η αγωνιστική): Ρεάλ Μαδρίτης 12, Βαλένθια 11, Γκραν Κανάρια 11, Μπαρτσελόνα 11, Μάλαγα 10, Σαραγόσα 9, Καχασόλ Σεβίλλη 9, Μπανταλόνα 9, Χιπούσκοα 9, Λαμποράλ Κούτσα 9, Κανάριας 9, Μανρέσα 9, Μούρθια 8, Φουενλαμπράδα 8, Βαγιαδολίδ 7, Μπιλμπάο 7, Εστουντιάντες 7, Ομπραντόιρο 7.

Επόμενη αγωνιστική (7η, 23-24/11): Φουενλαμπράδα – Βαλένθια, Ομπραντόιρο – Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο – Μάλαγα, Σαραγόσα – Μπανταλόνα, Μούρθια – Βαγιαδολίδ, Κανάριας – Χιπούσκοα, Γκραν Κανάρια – Καχασόλ Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης – Εστουντιάντες, Μανρέσα – Λαμποράλ Κούτσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…