Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να παίξουμε με καρδιά”

“Να παίξουμε με καρδιά”

pashutin

pashutin

Μετά την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Λοκομοτίβ Κούμπαν ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (7/11, 21:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Ρώσων, Εβγκένι Πασούτιν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τον αγώνα με τους πράσινους τονίζοντας ότι επίκεντρο της άμυνας τους θα πρέπει να είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

“Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στην επίθεση. Ο Διαμαντίδης, ο Γκιστ και ο Ματσιούλις μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε στις προσωπικές μονομαχίες. Ο Λάσμε είναι πλέον σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Μπράμος σουτάρει καλύτερα από ποτέ. Φυσικά επίκεντρο της άμυνάς μας θα είναι ο Διαμαντίδης, που είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη. Θα πρέπει να έχουμε, παράλληλα, ισορροπημένη επίθεση, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα μας, να παίξουμε με καρδιά και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα” ήταν τα λόγια του τεχνικού της Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ ο Μάρκους Γουίλιαμς από πλευράς παικτών υποστήριξε:

“Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Μετά από μία κακή εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι, θα προσπαθήσουμε περισσότερο. Αν παίξουμε με καρδιά και σαν ομάδα, μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν έχει να κάνει με τη δική τους απόδοση, αλλά με τη δική μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…