Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να γεμίσει το γήπεδο”

“Να γεμίσει το γήπεδο”

fragias11

fragias1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, θα “κυνηγήσει” ο Κολοσσός Ρόδου αύριο (16/11, 16:00) στο “Βενετόκλειο” κόντρα στα Τρίκαλα, για την 6η αγωνιστική. Ο Βασίλης Φραγκιάς, μιλώντας στο επίσημη site του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης: “Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα με τα Τρίκαλα. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ σοβαρή ομάδα, που προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί του Ικάρου Χαλκίδας.

Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, αφού είναι γνωστό ότι αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά για μας. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να γεμίσει το γήπεδο και να μας σπρώξει να πάρουμε τη νίκη. Από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στη συνέχεια θα έχουμε μαζί μας και το Νέστορα Κόμματο, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Τον φέραμε για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Εκ μέρους των παικτών του Κολοσσού, ο Χριστόφορος Στεφανίδης σημείωσε για τον “τελικό” κόντρα στα Τρίκαλα: “Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο όλοι ξέρουν τι σημαίνει για μας, μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες. Αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας, μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση, την ήττα στην Ελευσίνα και ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα Τρίκαλα. Θα έχουμε την προσθήκη του Νέστορα Κόμματου, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος παίκτης και θα μας βοηθήσει πολύ στο πρωτάθλημα. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε όλα μας τα όπλα, μεταξύ των οποίων και τον κόσμο, τον οποίο περιμένουμε κοντά μας για να τον κάνουμε επιτέλους χαρούμενο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…