Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μεγάλη μου τιμή”

“Μεγάλη μου τιμή”

tsoukas dimitris

tsoukas-dimitris

Επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Τσούκα. Ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής κλινικής του “Μediterraneo Hospital” και “εν ενεργεία” γιατρός των εθνικών ομάδων Βόλεϊ επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ebasket.gr, ήτοι την επαφή που είχε, χθες, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, αλλά και την συμφωνία, που επήλθε.

Ο κ. Τσούκας μας είπε κατά λέξη: “Είναι γεγονός. Μίλησα χθες με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ της Γλυφάδας. Συμφωνήσαμε ν’ αναλάβει το Mediterraneo Hospital ιατρικός χορηγός του συλλόγου, εκτός ποδοσφαίρου και χάντμπολ. Έχω συνεργαστεί με αρκετούς συλλόγους.

Είναι προφανές,όμως, ότι η συγκεκριμένη συνεργασία είναι ιδιαίτερη σε συμβολισμούς. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρίσκομαι στην μεγάλη ΑΕΚ και μάλιστα την εποχή της αναγέννησής της. Εύχομαι πραγματικά η κοινή μας πορεία να συνοδευτεί με επιτυχίες τόσο στο βόλεϊ, που κάνει πρωταθλητισμό στην Α1, όσο και στο μπάσκετ, που πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, όσο και στα υπόλοιπα Τμήματα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…