Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ισόβια πρόεδρος η Τάνια

Ισόβια πρόεδρος η Τάνια

merika-tasos-skka

Όταν σε μια τόσο δύσκολη από πλευράς μετακίνησης (και όχι μόνο) ημέρα, όπως η χθεσινή, φωνάζουν “παρών151 από τα 215 ταμειακώς εντάξει και έχοντα δικαίωμα εκλέγειν μέλη, τότε ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής είναι ενωμένος και δυνατός, είναι λειτουργικός, είναι “ζωντανός“…

Κι όταν από τα 141 έγκυρα ψηφοδέλτια απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη των 100, με τους στενούς συνεργάτες σου να είναι κοντά σε ψήφους, παρά τη φθορά χρόνων και τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν, τότε δικαιωματικά είσαι και θα είσαι, Τάνια Μερίκα, πρόεδρος.

Όχι απλά πρόεδρος. Ισόβια πρόεδρος, αφού κρατάει –και πολύ καλά κάνει– χρόνια αυτή η κολόνια. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται, κάτι που χτίζεται, κάτι που κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν. Κι η Τάνια Μερίκα θα συνεχίσει να ηγείται του ΣΚΚΑ, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών να επιδοκιμάζει το έργο της.

Μαζί μ’ αυτούς κι εμείς, που μπορεί να μην έχουμε δικαίωμα ψήφου, αλλά μπορούμε να κρίνουμε και να χειροκροτήσουμε την “καθαρήνίκη της φίλης Τάνιας και των αξιολογότατων (διαφορετικά δεν θα ήταν δίπλα της) συνεργατών της.

Στις χθεσινές αρχαιρεσίες ψήφισαν 151 μέλη, έγκυρα ήταν τα 141 ψηφοδέλτια, άκυρα τα 8, ενώ υπήρχαν και δύο λευκά. Η τελική κατάταξη των υποψηφίων που εκλέγονται και των αναπληρωματικών είναι η παρακάτω:

pinakaki14

 

pinakaki15

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…