Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Επιφανείς ΑΕΚτζήδες για το κλειστό”

“Επιφανείς ΑΕΚτζήδες για το κλειστό”

lazopoulos aek

lazopoulos-aek

Υπέρ της συσπείρωσης παραγόντων προκειμένου για το νέο κλειστό της ΑΕΚ τάχθηκε, χθες, ο Δημήτρης Λαζόπουλος. Σε δείπνο που παρέθεσε προς τους εκπροσώπους του Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και χρηματοδότης του Χάντμπολ εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε αλληλέγγυος με την πρόθεση του προέδρου Κωνσταντίνου Κοτσάτου για… Γαλάτσι, αλλά διαφοροποιήθηκε ως προς την πιθανότητα να γίνει κλειστό!

Είναι προτιμότερο να πάμε σε έτοιμες εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται υπό την εποπτεία του ΤΑΥΠΕΔ. Να πάρουμε το γήπεδο για πολλά χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κατασκευάσουμε και κλειστό γήπεδο μετά το ανοικτό. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε το Ολυμπιακό Κλειστό του Μπουρναζίου. Το είχαμε ζητήσει για το Χάντμπολ, αλλά οι εγκαταστάσεις έχουν παραχωρηθεί στον δήμο Περιστερίου, κι όταν μιλήσαμε ο δήμαρχος ήταν αρνητικός. Υπάρχουν όμως κι άλλοι χώροι», τόνισε ο κ. Λαζόπουλος.

Και συμπλήρωσε: “Είμαι υπέρμαχος και εννοείται πως θέλω ένα γήπεδο που θα αγωνίζονται όλα τα Τμήματα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ ακόμα να πω κάτι αυτή την στιγμή γιατί δεν γνωρίζω κάτι. Αυτό που θεωρώ εφικτό είναι να συγκεντρωθούν κάποιοι οικονομικά επιφανείς ΑΕΚτζήδες και να αναλάβουν το κομμάτι αυτό”.

Για την πορεία των υπολοίπων Τμημάτων: “Βλέπω ότι τα Τμήματα πάνε καλά, άρα και η διοίκηση κάνει καλή δουλειά. Το μπάσκετ είναι ψηλά, το βόλεϊ γυναικών επίσης, το βόλεϊ ανδρών είχε τώρα κάποιες ατυχίες. Γίνεται αξιοπρεπής προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Για εμένα το σημαντικό είναι να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να είναι η ΑΕΚ πρώτη. ‘ Οποιος λειτουργεί ανασταλτικά, θα με βρει απέναντι του. Το όνειρο μου είναι μια ΑΕΚ, που θα λειτουργεί με χιλιάδες μέλη και δεν θα αποτελεί υπόθεση λίγων. Είμαστε πολλοί και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…